Cursuri Pictura pentru copii

 

 

ART and Craft:Atelierul de pictura

 
    „Pictura, mai mult decât o joaca”

    Tehnicile noi de expresie plastica si procedee ca: fuzionarea, juxtapunerea, tehnica frotajului maresc curiozitatea  copiilor si imprima activitatii un caracter atractiv si creativ.

    Micii pictori sunt încântati, fascinati de culoare si din aceasta cauza  împreuna cu ei am început studierea limbajului si a tehnicii artei picturii , într-o atmosfera foarte relaxata, la nivelul particularitatilor lor de vârsta, totul îmbracând la început forma jocului.
   
    Aplicarea – în cadrul cursului – diverselor strategii se pot descoperi copii cu aptitudini, se formeaza si se dezvolta acele priceperi si deprinderi specifice activitatii artistico-plastice care vor permite obtinerea unor rezultate foarte bune si ulterior.

 

Cursul de pictura urmareste sporirea creativitatii copilului ,alaturi de profesor copilul reuseste sa-si manifeste creativitatea,sa-si foloseasca imaginatia intr-un mod inedit.La cursul de Art and Craft lucram impreuna tehnici inedite,noi,care sporesc dorinta de cunoastere.Ce ziceti de tehnica picturii cu ceara,cu sfoara,cu picul sau decorarea unei rame.Dar despre desenarea unor costume populare pe tesatura sau decorarea unei cutiute cu materiale reciclabile,colaje despre personaje fantastice si multe altele le vom face impreuna la Art and Craft….

 

Cursul de Art and Crafts urmareste anumite teme Indieni,Traditii,Planete,Sarbatori,Povesti care introduc copii intr-o atmosfera si intr-o lume aparte,copii vor invata si elemente de cultura generala.

Dupa cursul de Art and Craft parintii au observat o ordonare in lucru manual pe care copii il fac acasa, o dorinta mai mare de a lucra,astfel ideeile creative ale copiilor sunt puse in ordine si ele iau viata prin intermediul picturii sub indrumarea cadrului didactic.

Logo Bookia